↑ Return to RCA

RCA in rate

RCA in rate

O polita RCA se poate plati in 2 rate anuale direct la compania de asigurari sau utilizand un card special pentru asta, cum ar fi Card Avantaj – card-ul emis de Credit Europe Bank.

Plata RCA in 2 rate pe an

Aceasta plata RCA in rate, se poate face direct la societatea de asigurari – poti incheia o asigurare pe 6 luni si platesti polita RCA pe aceeasi perioada. Orice societate de asigurari permite aceasta plata in Rate a RCA si de aceea este cel mai simplu de ales pentru client cu singurul dezavantaj ca trebuie platita in avans pentru toata perioada asigurata, de 6 luni.
Dupa plata primei de asigurare pe 6 luni sunteti sigur ca autoturismul dumneavoastra este asigurat RCA pe aceasta perioada.

RCA in mai mult de 2 rate anuale

Mai multe companii de asigurari au facut contracte cu diferite institutii de creditare pentru oferirea unor avantaje clientilor care isi doresc din diferite motive plata in mai multe rate a politei RCA.

Avantajele unui RCA in rate:

  • Plati de mica valoare
  • Masina este asigurata
  • Plata ulterioara si nu in avans
  • Posibilitatea platii integrale oricand

Ce institutii de credit permit RCA in rate?

Una dintre institutiile care permit plata RCA in rate este Credit Europe Bank prin produsul Card Avantaj. Utilizand aceasta institutie nu mai este nevoie sa mergeti sa faceti un credit cu acte, deci puteti achizitiona RCA in rate fara alte batai de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>